Baza znalezionych fraz
aaaaDwudziesty pierwszy wiek - wiek singli.aaaa

fitline proshape aminokwasy promocja! okazja!
Środek dietetyczny przeznaczony do pokrycia ubytków podczas wzmożonego wysiłku fizycznego.

•produkt bogaty w ważne aminokwasy niezbędne do życia

•aminokwasy odgrywają kluczową rolę we wzroście i utrzymaniu masy mięśniowej

•zawiera ułatwiające resorpcję ajurwedyjskie aromaty ziołowe

•wykazuje działanie anaboliczne zapewniające optymalną budowę masy mięśniowej

•chroni białka mięśni przed rozpadem w trakcie wysiłku

•działa wspomagająco w celu zwiększenia siły i masy mięśniowej przy jednoczesnej redukcji tkanki tłuszczowej

•dla osób trenujących rekreacyjnie i wyczynowo
Link: olx.pl/oferta/CID767-IDeH0J5.html



SCITEC OAT 'N' WHEY 1380g Białko WPC Pyszne DANIE! PROMOCJA! Gdańsk
WYJĄTKOWA OKAZJA!



na:

SCITEC Oat 'N' Whey 1380g



SMAKI:



- CZEKOLADOWY (pozostało: 4),

- TRUSKAWKOWY (pozostało: 4),

- WANILIOWY (pozostało: 4).





Uwaga, promocja trwa 14 dni (lub do wyczerpania zapasów)!



Spraw sobie suple najwyższej klasy w najlepszej cenie!



Możliwy odbiór osobisty

w sklepie sportowym Maraton w Gdańsku, ul. Rajska 14



Owies jest jednym z najpopularniejszych źródeł składników odżywczych. Dla Twojej wygody połączyliśmy już w naszym produkcie owies oraz wysokiej jakości białko serwatki w celu stworzenia posiłku, który może być stosowany o dowolnej porze dnia aby wesprzeć Twoją aktywność. Dodatkowe białko pochodzi wyłącznie z serwatki. Białko pochodzące z pożywienia jest źródłem azotu oraz niezbędnych aminokwasów, które wykorzystywane są w procesie wzrostu i naprawy tkanek. Tym samym Oat’n’Whey przyczynia się do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej i również do utrzymania zdrowych kości*.



Białka mleka określane są mianem białek kompletnych ponieważ dostarczają organizmowi wszystkie potrzebne mu aminokwasy, w tym 9 aminokwasów (histydynę, izoleucynę, leucynę, lizynę, metioninę, fenyloalaninę, treoninę, tryptofan i walinę), których organizm nie jest w stanie sam zsyntezować. Określenie stopnia w jakim dane źródło białka jest wykorzystywane przez nasz organizm zazwyczaj opiera się na oszacowaniu ilości azotu, pochodzącego z tego źródła białka, który jest wykorzystywany przez nasz organizm w procesach anabolicznych i antykatabolicznych.



Współczynnik wykorzystania białka netto (Net Protein Utilisation, NPU) określa jaka część azotu, pochodzącego ze spożytego białka, zostaje zatrzymana w organizmie, a wartość biologiczna (Biological Value, BV) określa ile z wchłoniętego azotu zostaje zatrzymane w organizmie. Wartość biologiczna jest bezpośrednio związana z NPU oraz podatnością białka na trawienie. Białko serwatki charakteryzuje się łatwością trawienia i dobrym profilem aminokwasowym, dzięki czemu jego wartość biologiczna, w porównaniu z innymi źródłami białka (jak np. mięso, ryby, jajka czy soja), jest bardzo wysoka.



Produkt zawiera także dodatkowy aminokwas Taurynę.



Sposób użycia:



Wymieszać jedną porcję produktu (92g) w 400 ml wody lub mleka. Produkt Oat ’n’ Whey można jeść łyżką lub wypić w postacji shake-a. Spożywać w dowolnym momencie dnia.
Link: olx.pl/oferta/CID767-IDcJRH9.html


  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • fotocyk.pev.pl
  • Dwudziesty pierwszy wiek - wiek singli.